Novinka Aktualizováno 11. 6. 2024

Vyhráli jsme ocenění Recruitment Academy Awards za nejlepší HR video roku

3 minuty čtení
Vyhráli jsme ocenění Recruitment Academy Awards za nejlepší HR video roku

Vzdělávací společnost Recruitment Academy udělila 9 prestižních ocenění Recruitment Academy Awards českým a slovenským firmám za projekty v oblastech HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu realizované v roce 2024 a 2023. Cardion Cars zvítězilo v kategorii Kariérní video roku mezi malými společnostmi.

Cenu obdržela společnost Cardion Cars za HR video plné známých osobností, které vypustila do světa zkraje roku 2023. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhlo ve čtvrtek 30. května 2024 v divadle Jatka78 v Praze a za Cardion Cars ocenění přebral HR ředitel Tomáš Křesťan.

O vítězích soutěže rozhodla nezávislá porota složená z desítek předních specialistů z českého a slovenského HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu. Ve speciální kategorii People’s Choice pak hlasovali diváci o nejlepší kariérní video přímo v sále.

Do devátého ročníku soutěže se přihlásilo 75 společností a 130 projektů, které soutěžily celkem v 9 kategoriích. „Recruitment není jen o obyčejném náboru zaměstnanců, ale především o příbězích a kreativitě. Věřím, že letošní ročník soutěže inspiroval nejednoho manažera k tomu, jak dělat věci jinak,“ říká Josef Kadlec, ředitel Recruitment Academy.

Vítězné kariérní video ukazuje dealerství Volvo v Průhonicích, ve kterém v pocovidové době pracují známé osobnosti z řad herců, zpěváků a moderátorů. Celým videem provází zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert, v dalších rolích se představili například herečka Aňa Geislerová, herec Marek Taclík, satirický grafik TMBK, moderátor Patrik Hezucký, fotograf Tomáš Třeštík, jazzový kytarista Rudy Linka, moderátorka Laďka Něrgešová, zpěvák Ondřej Ruml, moderátor Libor Bouček nebo zpěvačka Tereza Černochová.

Cílem videospotu bylo nejen zviditelnění společnosti Cardion Cars, ale také snaha přilákat nové zaměstnance: „Chceme vtipným videem ukázat, že pracovat u nás je zábava. Nabízíme moderní a vlídné prostředí pro zaměstnance na všech pozicích a zajímavé zaměstnanecké benefity, jako jsou snídaně zdarma, firemní fitko nebo dokonce vlastní kinosál,” řekla k projektu v době jeho vzniku tehdejší HR manažerka společnosti Kristýna Hrdličková.

Natáčení vítězného videa probíhalo tři dny na konci dubna 2022 v dealerství Cardion Cars Průhonice (tehdy ještě Auto Průhonice). O výrobu spotů se postarala produkce BEZE STRACHU, režie se ujal Jan Strach, kameru obstaral Petr Žižka, za scénářem stojí Barbora Guzdková.

Na celé oceněné video se můžete podívat zde: