Novinka Aktualizováno 22. 7. 2024

VPS servis je nově certifikovaný také v Cardion Cars Dejvice

2 minuty čtení
VPS servis je nově certifikovaný také v Cardion Cars Dejvice

Od 12. července máme certifikovaný VPS servis také na naší dejvické pobočce Cardion Cars. Je to další krok v neustálém zlepšování služeb pro naše klienty, které je naším dlouhodobým cílem.

Certifikaci VPS systému v dejvické pobočce dosud bránily architektonická omezení budovy. Ty se ale podařilo vyřešit a komfort zákazníků se tak posunul opět na novou úroveň. „Museli jsme kvůli tomu stavebně předělat prostory servisu. Vybudovali jsme novou přijímací místnost v servisní zóně, kde nechybí prosklená stěna přímo do dílny, a zákazníci tak mohou vidět přímo na opravu svého vozu,“ popisuje vedoucí servisu Cardion Cars Dejvice Miroslav Besperát. Další vychytávkou, jakou v Dejvicích najdete, je možnost sledovat dění v servise také na televizní obrazovce z pohodlí odpočinkové zóny na showroomu.

Systém VPS je postavený na osobních technicích, kdy každý zákazník má přiděleného toho svého. Ten se mu o vůz nejen stará, ale také s ním komunikuje, přebírá a předává vůz a podobně. Výhodou je větší důvěra klientů a eliminace rizika chyby. „Kromě těchto praktických pozitiv VPS systému hodnotím kladně také to, že je to celé osobnější a můžeme si tak lépe budovat vztah s našimi klienty,“ říká Miroslav Besperát.

VPS systém funguje kromě Dejvic již delší dobu také v Průhonicích a v Brně. V září pak bude následovat poslední z našich Volvo poboček, kde systém zatím není oficiálně zavedený, a to v pražských Stodůlkách.