Novinka Aktualizováno 18. 4. 2024

Lidé si mohli prohlédnout novou EX90 v našich showroomech

2 minuty čtení
Lidé si mohli prohlédnout novou EX90 v našich showroomech

Ve čtvrtek 11. dubna byl v prostorách Pražské křižovatky slavnostně představen nový model automobilky Volvo s označením EX90. Velké čistě elektrické SUV se stává novým vlajkovým modelem značky a zájemci si ho měli šanci hned v následujících dnech prohlédnout v našich showroomech.

Ihned po odhalení této horké novinky totiž následovala takzvaná roadshow, kdy první vozy objíždějí showroomy po celé republice. Jako první z našich poboček mělo tu čest hostit novinku dealerství Auto Stodůlky, a to hned v sobotu 13. dubna. Tento den byl primárně vyhrazen pro klienty pobočky Auto Dejvice, která není prostorově pro podobný typ akcí příliš vhodná. Kromě dejvických zákazníků dorazila do Stodůlek v sobotu ale také řada dalších návštěvníků.

V pondělí 15. dubna pak pokračovala roadshow v Auto Průhonice, ve středu 17. dubna přišly opět na řadu Stodůlky a ve čtvrtek 18. dubna brněnský Auto Cardion. Zájemci o prohlídku vozu si na všech pobočkách předem rezervovali termín návštěvy, aby se jim naši prodejci mohli plně věnovat a měli dostatečný prostor a čas si vůz v klidu prohlédnout.

Nejvíce si návštěvníci pochvalovali celkový design vozu, atraktivní světlomety a minimalistický vzdušný interiér. Kromě samotného vozu pak na všechny čekalo také drobné občerstvení v podobě chutného jídla i pití. Akce se na všech našich dealerstvích vydařila na jedničku a už teď se těšíme, až budeme moct opět přivítat naše klienty při podobné příležitosti.